DEVENTER – Padel is de snelstgroeiende sport ter wereld en sinds 2017 te beoefenen in Deventer. Er zijn nu twee locaties: TC Colmschate (2 buitenbanen, Colmschaterstraatweg 7a) en Deventer Padel (1 binnenbaan, St. Olafstraat 5B).

Na de succesvolle eerste editie in 2018 barst de strijd opnieuw los: Wie worden de Deventer Padel Kampioenen 2019?  Op 6, 7 en 8 september worden er op beide locaties zo’n 75 wedstrijden gespeeld in vier categorieën: Topklasse, 1e klasse, 2e klasse en 3e klasse.

Ook de nieuwe burgemeester van Deventer, Ron König, maakt graag kennis met deze dynamische en sociale sport. Hij opent het toernooi, op vrijdag 6 september om 19.00 uur bij TC Colmschate. Aansluitend beginnen de eerste wedstrijden.

De finales van deze tweede editie en alle wedstrijden van het hoogste niveau (topklasse) worden op zondag gespeeld bij TC Colmschate.
Bezoek het toernooi en laat je informeren door de organisatie over hoe snel ook jij veel plezier met deze sport kan beleven. Meer informatie is beschikbaar op www.tccolmschate.nl en www.deventerpadel.nl.

Vorig artikelSpeciale beelden van je pasgeboren baby
Volgend artikelColumn Herman Bakker Uitvaartzorg