SCHALKHAAR – De geboorte van een kind is een grote gebeurtenis in je leven. Naast alles wat er geregeld moet worden, verandert je leven acuut en kun je je geluk niet op. Nieuw leven blijft steeds weer een wonder, zo uniek en bijzonder!

Daarom is het de moeite waard om al in de zwangerschap na te denken over een ‘Newborn Fotoshoot’. Dat is een fotoshoot van je nieuw geboren kindje binnen de eerste 15 dagen.

Sandra Koppenhöfer, van Your Best Memories in Schalkhaar, verzorgt deze fotoshoots. Sinds kort ontvangt zij haar jonge klantjes graag in een comfortabele fotostudio aan huis.

‘Ik maak foto’s van wakkere momenten, liefdevol in de armen van papa en mama en ik laat de baby slapen voor dromerige en natuurlijke beelden. Natuurlijk mogen ook oudere broertjes of zusjes samen met de kleine op de foto.’

Newborn fotografie is een specifieke manier van fotograferen. Sandra is hierin gespecialiseerd als fotograaf. Haar zorgzame en rustige aanpak zorgt ervoor dat je kindje zich ontspannen voelt en er een puur beeld ontstaat. Het resultaat is een liefdevolle herinnering voor altijd.

Heb je interesse? Dat kun je al kenbaar maken tijdens de zwangerschap. Kijk op yourbestmemories.nl of bel: 06 22226267.

Vorig artikelVolgend weekend start de 6e editie van het Dorpsfeest Diepenveen!
Volgend artikelBurgemeester Ron König opent de Deventer Padel Kampioenschappen 2019