DEVENTER – Televisie orakel Johan Derksen komt dit seizoen, na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende Americana sound.

Speciaal hiervoor haalt Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Reed scoorde hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart.

Om de sound van de blues en Americana eer aan te doen, heeft Derksen naast Milligan en Reed de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. De blues en de Americana sound schurken in dit theaterconcert voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke Americana sound zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen. Bekijk hieronder de volledige internationale line-up.

Vorig artikelVandaag André’s Bacchustoernooi op de Brink
Volgend artikelHet wordt mooi weer: Slotgrachtconcert De Haere op 24 augustus