DEVENTER – Ook dit jaar organiseren De 3 Ridders een 4 tal sfeervolle zomermarkten op het Lamme van Dieseplein en in de Pontsteeg.

Na drie succesvolle markten uit de reeks van 4 zal de laatste Zomermarkt van dit jaar worden gehouden op zaterdag 24 augustus aanstaande. Het belooft weer een heel gezellige markt te worden. Een gevarieerde markt in Franse sfeer. Brocante, kunst, boeken, lekkere hapjes. Bovendien vanaf 12.00 uur leuke optredens van het koor “Vocal Time”.

Daarnaast zal Jonneke Siebrand de bezoekers met haar optredens gaan verrassen met Franse chansons. Voor meer informatie en eventuele aanmeldingen voor deelname kan contact worden opgenomen met De 3 Ridders telefoon: 0570-769215 of per e-mail: info@de3ridders.nl.

Vorig artikelHet wordt mooi weer: Slotgrachtconcert De Haere op 24 augustus
Volgend artikelFilm op de Brink wordt weer genieten met mooi weer