DIEPENVEEN – Vrijdag 6 september start alweer de 6e editie van het Dorpsfeest in Diepenveen. Afgelopen week is er hard gewerkt om het dorp weer gezellig te maken met vlaggen en slingers, zelfs hele straten slaan de handen in 1.  Iedereen voelt en merkt dat het Dorpsfeest weer in aantocht is ! Ook dit jaar is er weer een super gevarieerd programma voor iedereen!

De kermis, met dit jaar ook weer de Party Polyp is geopend van vrijdagavond tot zondagavond.

Na het succes van vorig jaar beginnen we ook dit jaar weer op vrijdag met een theater-voorstelling voor de onderbouw van de scholen. ’s Avonds komen de talentjes uit Diepenveen aan bod in “Diepenveen Got Talent”. Vanaf 21:00 uur gaat het dak er af met Giocatori en met als klap op de vuurpijl STUK!

Zaterdag is weer erg gevarieerd met veel activiteiten waaronder een voetbal- en klaverjas toernooi. Ook de afdeling tafeltennis van DSC is weer van de partij en nieuw dit jaar is ook een koppel-dart toernooi.

Vanaf het terras zal Pip, bekend van The Voice of Holland, vanaf 15:00 uur optreden.

Nieuw dit jaar is het NK Drone racen, een toernooi over 2 dagen met drones die met meer dan 100km/u over een circuit racen. Zaterdag is de kwalificatie en zondag de finales.

Zaterdagavond zal de tent weer op zijn grondvesten schudden met Royal Beat; een unieke live-band die met de danceknallers, de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers en de nieuwste pophits het publiek van links naar rechts door de tent laat gaan.

Zondagochtend is er de altijd druk bezochte oecumenische kerkdienst.Direct na afloop van de kerkdienst, om 11:15, start het inmiddels traditionele Frühshoppen mmv de Langenberger Muzikanten uit Bathmen. Zij bestaan dit jaar 50 jaar! Aansluitend zal Diepenveense Sabine met haar Duitse reportoire, waaronder Helene Fischer, het in Lederhose en Dirndl gehulde Frühshop-publiek verder laten swingen.

De sprijkenbroekcompetitie wordt vast weer hilarisch, waarna DJ Jerome, als afsluiter op zondag, vanaf 16:30 zal zorgen dat hij met zijn feestmuziek jong en oud weer op de tafels laat dansen.

Vorig artikelHart&Vaatcafé over hartklep aandoeningen in het Deventer Ziekenhuis
Volgend artikelSpeciale beelden van je pasgeboren baby