DIEPENVEEN – Vrijdag 4 oktober is het dierendag. Het moment om uw geliefde huisdier volop te verwennen. Welkoop Diepenveen maakt er op 4 en 5 oktober een echt feestje van. Zij organiseren in de winkel het NK honden snuffelen. In de winkel staat een speciale hondenballebak, waarin 2 snoepjes verstop worden. De gehele dag door kunt u met uw hond langskomen en de competitie aangaan. De snelheidstijd wordt opgenomen en de snelste hond van Welkoop Diepenveen wint een Beeztees honden accesoirespakket t.w.v. €50,-

Aan het einde van de 2 wedstrijddagen wordt de top 3 van snelste honden doorgestuurd naar het hoofdkantoor van De Welkoop. Het hoofdkantoor zal van alle Welkoop vestigingen landelijk bekijken welke hond in Nederland de snelste tijd heeft behaald. Uw hond dingt dus automatisch mee voor het Nederland kampioenschap snuffelen.

Maar dit is nog niet alles. U ben met uw hond tevens van harte welkom voor het hondenbuffet, welke gratis en zonder opgaaf voor deelname mogelijk is 4 en 5 oktober.

Houdt tevens uw brievenbus goed in de gaten, want u heeft een kraslot gekregen. Met dit kraslot maakt u kans op een jaar lang gratis voer voor uw huisdier. Maar uiteraard zijn er nog vele andere leuke prijzen te winnen. Heeft u geen kraslot ontvangen? Dan kunt u deze ophalen in de winkel of via de website downloaden. Met het kraslot heeft u in ieder geval altijd prijs.

Welkoop Diepenveen, Oranjelaan 80A, Diepenveen 0570 – 59 12 36

Vorig artikelInformatieavond Salland Rookvrij!
Volgend artikelHelp de groepen 8 van OBS Slingerbos naar NEMO!