DEVENTER – Op maandag 16 september organiseert Boekhandel Praamstra samen met Saffraan Reizen een lezing met Alexander Reeuwijk over zijn boek ‘Achter de sluier het land’.

Alexander Reeuwijk is schrijver en reiziger. Hij schrijft boeken en artikelen over natuurhistorie en reizen, maar ook over wetenschapsgeschiedenis, cultuur en oude boeken in het algemeen. Momenteel werkt hij aan een boek over India.

Met ‘Achter de sluier het land’ schreef hij een persoonlijk verslag van een aantal reizen die hij maakte door Iran. Hij laat de lezer kennismaken met eeuwenoude steden als Isfahan, Persepolis en Bam, de hartelijke, gastvrije bevolking, de schitterende architectuur en de bijzondere islamitische cultuur. Aan de hand van prachtige beelden zal Alexander Reeuwijk ons meenemen naar dit bijzondere land en zijn inwoners.

Wanneer: maandag 16 september 2019

Waar: Boekhandel Praamstra

Aanvang: 20.00 uur

Toegang: €10,- incl. koffie of thee en een drankje

Aanmelden: www.boekhandelpraamstra.nl of 0570-675925.

Vorig artikelVooruitblik Go Ahead Eagles vs. Excelsior. Vanavond ook live op Deventer radio 107.3 fm
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Hoop!!