HAARLE – Ze zijn inmiddels met een team van 10 mensen met ieder zijn eigen kwaliteit en kennis. Spijkerman Rijwielhandel en Revalidatiemiddelen heeft alles in huis om een langdurige relatie aan te gaan met haar klanten. Naast verkoop van het uitgebreide assortiment behoort het huren van diverse producten óók tot de mogelijkheden.

“Iedereen wil in goede gezondheid ouder worden en van deze vrijheid kunnen genieten. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Maar er zijn oplossingen waardoor die vrijheid gedeeltelijk weer terug te winnen is, aldus ondernemer Jos te Riele.
Spijkerman handelt zowel in nieuwe als gebruikte revalidatie-middelen. Hierbij valt te denken aan scootmobiels, rollators, rolstoelen en  driewielfietsen tot tandems enzovoort. Een stuk uitleg en advies is dan erg van belang en kan desnoods thuis gegeven worden.
Is kopen geen optie, dan kan een scootmobiel of rolstoel ook gehuurd worden.
Daarnaast biedt Spijkerman ook een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen.
En natuurlijk valt de elektrische fiets niet meer weg te denken. In de winkel staan daarom veel merken als Batavus , Sparta , Qwic, Popal en Trennergy. Een elektrische fiets kan al aangeschaft worden vanaf € 1349,-.
Wanneer u een bezoek brengt aan Spijkerman in Haarle wordt u ook nog eens verrast door de bijzondere cadeaushop met unieke en verrassende producten en kan men tevens tanken bij het Avia benzinestation. Spijkerman Rijwielhandel en Revalidatiemiddelen, Poggenbeltweg 17, Haarle. 0548 595 082. www.spijkerman-haarle.nl.

Vorig artikelZaterdag 2e editie Uitvaartbeurs Lebuiniskerk
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Wijze mannen