OLST – In de maand oktober besteedt DAP Olst-Wijhe extra aandacht aan uw oudere kat. Want ouderdom komt ook bij de kat helaas niet zonder gebreken. Daarnaast zijn katten meester in het verbergen van kwaaltjes, waardoor we de dieren vaak pas in een laat stadium op de praktijk zien.

Wist u bijvoorbeeld dat twee op de drie katten ouder dan zeven jaar last hebben van artrose? Of dat één op de drie chronische nierziekte heeft? Maar als we dit op tijd ontdekken, kunnen we samen zorgen voor een lang en prettig leven van uw kat.

Daarom bieden wij u in oktober en november een uitgebreid gezondheidsonderzoek aan speciaal voor de oudere kat, tegen een gereduceerd tarief. Neem een kijkje op onze website dapolstwijhe.nl/oktober-is-de-maand-van-de-oudere-…/ voor meer katten nieuws.

Bel ons voor een afspraak 0570 561220 dan zien we u en uw kat binnenkort in onze praktijk.

Vorig artikelLezing: Verwilderen meer plezier met minder werk
Volgend artikelThema avond veiligheid druk bezocht door winkeliers