DEVENTER – Op zondag 22 december zijn kinderen en hun ouders hartelijk welkom voor een sfeervol kinderkerstfeest, onder de naam Kliederkerst. Het feest start om 15.45 en duurt tot 18.00 uur. We gaan samen kliederen (knutselen, diverse activiteiten) en ook nadenken over wat we eigenlijk vieren met kerst. Met een heerlijk kerstdiner tot besluit.

Wil je je opgeven om mee te doen of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar Ursula van Nieuwenhuijzen: ursula.van.nieuwenhuijzen@legerdesheils.nl

Wat is Kliederkerk?

Kliederkerk is er voor kinderen – om samen met hun ouders en / of opa’s en oma’s spelenderwijs een Bijbelverhaal te ontdekken. Met knutselen, spelen of sporten en een gezellige maaltijd tot besluit. Kliederkerk is samen ontdekken, samen vieren en samen eten – voor jong en oud, of je nu wel of niet gelooft. Iedereen is welkom!

Kliederkerk is een keer per maand op zondagmiddag, van 16.00 tot 18.00 uur. We sluiten steeds af met een gezellige maaltijd. Deelname is gratis!

Wil je meer weten over de Kliederkerk? Kijk dan op www.kliederkerk.nl

Vorig artikelRiool nog teveel dumpplaats van huishoudelijk afval
Volgend artikelFinale FIRST LEGO bij Saxion Hogeschool