SCHALKHAAR – Ferdi Klein Boonschate en Jordan Bruggeman nemen per 1 december aanstaande afscheid van hun restaurant ‘Eten bij Pa & Ma’ aan de Spanjaardsdijk in Schalkhaar. Op 30 april 2014 hebben Ferdi en Jordan hun droom verwezenlijkt en openden zij de fraaie gelegenheid. Na ruim vijf jaar is het voor de heren tijd om het stokje over te dragen, om te kunnen werken aan een nieuwe uitdaging.

,,De afgelopen jaren hebben wij ons restaurant met veel passie en liefde uitgebouwd tot het niveau van vandaag en hebben wij ruim 70.000 gasten mogen verwelkomen in ons mooie restaurant”, melden Ferdi en Jordan op hun sociale media. ,,Hier zijn wij natuurlijk enorm dankbaar voor. Wij willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren”,  laten Ferdi en Jordan weten. ,,En wensen al onze gasten dezelfde culinaire beleving bij de nieuwe eigenaar!”

Wie de nieuwe eigenaar is, is nog niet bekend gemaakt. Het restaurant wordt volgens Ferdi en Jordan in ieder geval met het huidige concept gecontinueerd, het huidige vertrouwde personeel blijft en alle reserveringen blijven gewoon doorgaan (incl. de kerstdagen). (Bron: Inschalkhaar.nl)

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Dromen
Volgend artikel1 miljoen kijkers voor Nederlandse korte sci-fi film!