DEVENTER – De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Best een uitdaging als je op je gewicht let. Daarom start gewichtsconsulent Marjo Verwoest van Beleef Vitaal vanaf vrijdag 1 november, samen met de overkoepelende beroepsvereniging, de campagne ‘Borrel, Bubbel, Bruis!

Bewuste keuzes in een maand vol overvloed

Gewichtsconsulent Marjo Verwoest van Beleef Vitaal: “Met kleine veranderingen kun je er iedere dag voor kiezen om jezelf fijner, gezonder en energieker te voelen. Zelfs – of misschien wel juíst – tijdens de feestdagen. Ik laat mensen graag zien dat genieten en gezond hand-in-hand kunnen gaan.” Via de Facebookpagina van Beleef Vitaal www.facebook.com/balansinvoedingenleefstijl deelt Marjo gedurende de campagne dagelijks tips en recepten van gezonde borrelhapjes en feestelijke, bruisende drankjes zonder alcohol.

Speciaal aanbod

Daarnaast heeft de gewichtsconsulent de komende periode een speciaal aanbod. Iedere nieuwe client die zich aanmeldt, ontvangt gratis een maaltijdplanner. Ideaal hulpmiddel om je voorgenomen doelen ook daadwerkelijk te gaan realiseren.

Meer informatie is te verkrijgen bij Marjo Verwoest, van Beleef Vitaal, via info@beleefvitaal.nl of 06-20970009.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Natuurlijk evenwicht
Volgend artikelIntocht Sinterklaas in Deventer programma