DEVENTER – Op vrijdag 13 december zal de COC-mannenavond plaatsvinden op een andere locatie, namelijk Café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. De vide op de eerste etage is voor bezoekers van de Men Meet Men; op de begane grond zijn de vaste bezoekers van De Herberg te vinden. De avond begint vanaf 20.00 uur en het café is geopend tot 24.00 uur. Omdat het geen besloten avond is vervalt deze keer de entree! Wat wel blijft is de gezellige sfeer en hapjes. Meer informatie over deze en andere COC-activiteiten is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Ook andere activiteiten van COC Deventer en diverse Roze Uitgaanstips binnen de regio Stedendriehoek zijn op de website te vinden. Hier kan men zich via ‘contact’ ook abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van COC Deventer.

Vorig artikelSchoen- en Sleutel Meesters schenkt ruim 8.000,- euro aan bezoekers van de Voedselbank!
Volgend artikelA Festival of Nine Lessons and Carols