DEVENTER – Schoen- en Sleutel Meesters geeft dit jaar aan de bezoekers van de voedselbank in Deventer, Rijssen-Holten, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Wout Eggink: “Met onze organisatie willen wij graag een duurzaam geschenk weggeven en wat betekenen voor de maatschappij deze Kerstperiode. Die gedachte bracht ons op het idee een waardebon te geven voor het repareren van schoenen. Iedereen verdient het immers tijdens het Kerstdiner er op zijn best uit te zien! Bezoekers van de voedselbank kunnen zowel voor als na de Kerst de waardebonnen inleveren.”

Afgelopen twee jaar hebben ze ook andere doelen gesteund. Zo hebben ze een gift gedaan aan “Spelen op de Brink” in Deventer, een organisatie dit zich inzet voor een veilige speelplek voor kinderen. Om dit initiatief te ondersteunen ontwierpen zij de Duurzaam Deventer tas die Schoen- en Sleutel Meesters in hun vestiging in Deventer verkopen. Daarnaast hebben ze een televisie weggeven aan de familie van der Beek.

De vestiging van Schoen- en Sleutel Meesters in Leeuwarden doet helaas nu niet mee met deze actie. Het is erg druk in deze vestiging en vandaar dat het niet haalbaar is om alle deelnemers van de voedselbank in Leeuwarden te helpen met hun schoenen. Wel zullen we op een rustiger tijdstip dit jaar ook eenzelfde actie voor hun doen.

Vorig artikelWensboom op Brink dit jaar in teken van kindervakanties
Volgend artikelCOC Mannenavond op andere locatie