ZUTPHEN – Modelspoorbeurs Zutphen organiseert op 21 en 22 december 2019 het grootste Internationale Modelspoor Evenement in het oosten van het land, waarbij diverse binnen- en buitenlandse handelaren waar u diverse modelspoortreinen e.d. kunt aanschaffen, of eventueel ruilen.

Dat modelspoorhobby voor volwassenen interessant is dat wisten wij al. Echter is het ook voor het jongere publiek een enorme aanrader. Het prikkelt de geest en stimuleert de creativiteit Omdat juist kinderen tegenwoordig veel achter de computer zitten is modelspoorhobby een mooie manier om het brein op een andere manier te stimuleren.

Tijdens de beurs zijn er ook diverse handelaren die uw oude trein overnemen/innemen. En ook zijn er dit jaar weer diverse rijdende modelspoorbanen van o.a. verenigingen uit Nederland en België te bewonderen, daarnaast zijn er ook enkele regionale en nationale modelspoorders uit Zutphen en omgeving die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord. Tijdens Modelspoorbeurs Zutphen kunt u weer gratis uw gekochte modelspoortrein bij diverse standhouders / hobbyisten laten testen.

Maar dit is nog niet alles; daarnaast zijn er diverse workshops aanwezig waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Tijdens deze beurs hebben wij extra aandacht voor digitalisering van nieuwe maar ook oude modelspoortreinen. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis, en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met de modelspoorhobby. Wij verloten tijdens Modelspoorbeurs Zutphen op zaterdag en zondag iedere dag 2 trein-sets voor kinderen tot en met 11 jaar. www.modelspoorbeurszutphen.com

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Kerstreces
Volgend artikelVoorleesExpress Deventer zoekt enthousiaste vrijwilligers