COLMSCHATE – Tijdens de kerstvakantie kun je in Deventer opnieuw springen en spelen op een bijzondere locatie. Deze keer zal de sporthal bij de Scheg worden omgetoverd tot een pop-up kinder- speelparadijs. Springkussens van groot tot klein vullen de hal en zullen aangevuld worden met andere spellen.

Er is een gamehoek met een playstation en nintendo en is er muziek in de sporthal aanwezig. Zo zijn er silent-disco koptelefoons waar de kinderen kunnen kiezen uit 2 muziekkanalen en op kunnen dansen en swingen. Voor de kleintjes zijn er meerdere kussens geschikt maar ook voor kinderen tot 15 jaar zijn er uitdagende kussens aanwezig. Onder de noemer Kidspret is er van alles te doen voor groot en klein. Naast peuterkussens mogen volwassenen samen met hun kroost mee springen maar is er ook een horeca terras waar op een afstandje kan worden toegekeken. Hier zijn diverse versnaperingen te krijgen en kan worden bijgekomen en worden uitgehijgd na een potje springen, klimmen en klauteren. Kidspret is springen, spelen, gamen en dansen op een unieke locatie. Op eerste kerstdag zijn we dicht maar ook op tweede kerstdag zijn we geopend. Kinderen tot 80 cm lengte hebben gratis toegang net als volwassenen. Kaartjes voor kids zijn aan de deur verkrijgbaar of online. Kidspret is geopend vanaf zaterdag 21 december tm maandag 30 decemer tussen 10.00 en 17.00 uur. Tickets zijn aan de deur of online verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie: www.kidspret.nl

Kidspret Deventer
Kerstvakantie 21 t/m 30 december (eerste kerstdag gesloten_
Locatie: De Scheg in Deventer
Dagelijks 10.00 – 17.00 uur open

Vorig artikelFilmtheater Mimik krijgt lening van 600.000 van gemeente Deventer
Volgend artikelBulungi zoekt ambassadeurs!