DEVENTER – De Deventer Nieuwjaarsreceptie op dinsdag 7 januari is dé gelegenheid om elkaar een gelukkig en gezond Nieuwjaar toe te wensen. De centrale ruimte van het Stadhuis is geopend voor de receptie vanaf 19.00 uur. Burgemeester R. König de nieuwjaarsrede uitspreken. Daarna zal de Deventer Promotieprijs worden uitgereikt door wethouder T. Walder. Aansluitend is er de nieuwjaarsreceptie tot 21.00 uur. De Deventer Nieuwjaarsreceptie is er voor alle Deventenaren en voor iedereen die betrokken is bij Deventer.

Wilt u de nieuwjaarswensen behalve met familie, buren en vrienden ook met andere inwoners, Deventer ondernemers en het college delen? Dan bent u op dinsdag 7 januari vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Stadhuis aan het Grote Kerkhof op de Deventer Nieuwjaarsreceptie 2020.

Vorig artikelVuurwerkshow Deventer afgelast door ernstige mist
Volgend artikelOpgeruimd het nieuwe jaar in! Snel de vuurwerkresten opruimen