COLMSCHATE – Op zondag 29 staat de eerste KiKa loop Colmschate op de agenda. Deze loop kan worden gerend of gewandeld en kent in totaal 4 afstanden: 1,3 en 2,5 km kidsloop, 5 of 10 km run en een wandelloop van 5 kilometer. Het doel van de loop: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa!

Waarom voor KIKA?
KiKa staat voor Kinderen Kankervrij. Deze stichting werd in 2002 opgericht, omdat het genezingspercentage toen al 15 jaar stil stond op 70%. Om dat percentage te kunnen verbeteren, was er geld nodig. Inmiddels is de kans op genezing gestegen naar circa 75%. Doktoren geven aan dat het binnen 10-20 jaar mogelijk moet zijn om de kans op genezing te verbeteren naar 95%, maar daar is geld voor nodig. KIKA zamelt geld in om dat mogelijk te maken, maar ook om de kwaliteit van leven van de patiëntjes na de behandeling te verbeteren.

Winkelcentrum Colmschate
De winkeliers van winkelcentrum Colmschate dragen graag een steentje bij als het om KiKa gaat. Er zijn al diverse initiatieven van winkeliers, maar daarnaast is de overkoepelende vereniging hoofdsponsor van de KIKA loop Colmschate. Zij verzorgen de organisatie voor het evenement.  Daarnaast betaalt het winkelcentrum alle kosten die met de organisatie gemoeid zijn, zodat alle sponsorbijdragen, inschrijfgelden en andere inkomsten en goede komen aan KIKA.

Inschrijven
Inschrijven voor de loop kan als individu, maar ook als team. Je betaalt eenmalig voor de deelname, daarna kun je je laten sponsoren door familie, vrienden, etc., met als hoogste doel om een mooi bedrag bijeen te brengen voor KiKa.

Inschrijven als bedrijfsteam
Je kunt je ook inschrijven als team. Leuk om dit samen met collega’s te beleven en zo samen een mooie opbrengst voor KiKa bij elkaar te lopen. Je wordt als team gepresenteerd op de website en je houdt dezelfde uitgebreide mogelijkheden om je te laten sponsoren. En hoe leuk is het als je straks als bedrijfsteam in dezelfde outfits over de finish gaat? Meer informatie of direct inschrijven? Kijk op www.colmschatevoorkika.nl

BRONFOTO: Winkelcentrum Colmschate
Vorig artikelBestemmingsplan Geertruidentuin aangepast
Volgend artikelUpdate: Vondst V1-bom naast de A1 vol met explosieven