DEVENTER – Schaatsers gaan op 7 februari op ijsbaan de Scheg zoveel mogelijk rondjes schaatsen voor het goede doel. Dan is namelijk de tweede editie van SchaatsvoorALS. Het evenement is georganiseerd door 7 Saxion-studenten.

SchaatsvoorALS was vorig jaar een groot succes. Toen werd het evenement georganiseerd door een andere groep van 8 tweedejaars studenten. Dit jaar is er een compleet andere groep die het evenement wederom organiseert. Op dit moment staat er al € 4000,- op de teller. Ook hebben we al een mooi aantal deelnemers en hebben we een aantal toezeggingen gekregen. Er komen wel een aantal veranderingen ten opzichte van vorig jaar. Er worden aan het einde van het evenement ballonnen opgelaten, ook gaan we de baan volledig oranje laten kleuren. Op deze manier proberen wij nog meer aandacht te creëren voor de ziekte ALS.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: www.schaatsvoor-als.nl.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: ‘Glynor Plet gevoel’
Volgend artikelDe Rots & Water methode door Kinderbeweegcoach Annemieke