vrijdag, 19 juli 2024
FOTO: Wil Kanis

Avondvierdaagse Deventer, wie helpt er mee?

FOTO: Wil Kanis

DEVENTER – Op 11 mei 2020 gaat de 76ste Avondvierdaagse Deventer van start. Dit zal plaatsvinden tot en met 14 mei. Op de laatste dag zal er ook muziek aanwezig zijn. De voorbereidingen voor dit evenement, met ruim 3.500 deelnemers het grootste (meerdaagse) sport-evenement van Deventer, zijn in volle gang.

Elk jaar neemt het aantal deelnemers aan de Avondvierdaagse nog toe. Om alles goed te laten lopen is Stichting Avondvierdaagse actief op zoek naar meer vrijwilligers die bij dit geweldige evenement willen helpen.

Voor het uitzetten, het wijzen van de weg en controleren van de routes zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter.

Bovenal is het van groot belang dat de Avondvierdaagse over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen.

Voor het evenement volg je een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse. Ook als je niet alle dagen beschikbaar bent, ben je zeker welkom om te helpen wanneer je kan.

Een paar uurtjes van je vrije tijd maakt het voor veel kinderen mogelijk aan een leuke en vooral veilige Avondvierdaagse deel te nemen!

Heb je belangstelling neem dan vóór 22 februari contact op met Harry Muilerman, telefoon 06 – 53 32 99 60 of via email speeltuindriehoek@concepts.nl.

Graag bij je opgave vermelden:

  • Naam / adres / postcode / woonplaats
  • Email adres / telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Welke avonden tijdens de Avondvierdaagse je beschikbaar bent

Meer informatie is te vinden op onze website www.deventeravond4daagse.jimdo.com

Vorig artikelTwaalf Sallandse zorgorganisaties tekenen Regionale Ontwikkelvisie Wlz
Volgend artikelEen zomer lang kunst langs de IJssel
error: Content is beschermd!!!