vrijdag, 12 juli 2024

Deventer Voedselbank zoekt coördinatoren voor bedrijfsvoering

DEVENTER – De Voedselbank Deventer zoekt coördinatoren voor de bedrijfsvoering, die in teamverband de coördinatie oppakken. De voedselbank verstrekt nu nog wekelijks voedsel aan huishoudens met lage inkomens. Dit jaar zal de omvang van de werkzaamheden toenemen als gevolg van meer klanten en meer voedsel en voedselverstrekking op meerdere dagen per week 

Bedrijfsvoering
Zorgvuldige bedrijfsvoering is in het bijzonder vereist voor het regionale distributiecentrum van de voedselbanken in Salland en Twente, dat gekoppeld is aan de Voedselbank Deventer.  De inkomende voedselstroom naar omvang en samenstelling, het voorraadbeheer naar opslag, koelen en vriezende verdeling over de aangesloten voedselbanken en de onderliggende registratie zijn bedrijfsprocessen die nauw luisteren. 

Vrijwilligersorganisatie
De voedselbank is een vrijwilligersorganisatie met momenteel ruim 90 vrijwilligers. Zij zetten zich met enthousiasme en betrokkenheid in voor de voedselbank en vooral voor de klanten die er gebruik van maken. Veel vrijwilligers zetten zich in voor de taken rond de bedrijfsvoeringDe coördinatie van deze taken vraagt om versterking. 

De voedselbank zoekt vrijwilligers die de coördinatie taak op zich willen nemen. Dit kan in teamverband: Er geven dan meerdere personen gezamenlijk deze taak inhoud. Het gaat om circa 1 dag per week, verdeeld in twee dagdelen over twee dagen.

Belangstellenden kunnen zich melden door een mail te sturen naar info@voedselbankdeventer.nl.

Vorig artikelGemeentebelang vraagt mening burger aan vooravond energietransitie
Volgend artikelUit tips VVV Deventer week 8
error: Content is beschermd!!!