DEVENTER – Het evenementenbureau van de VVV Deventer en Mediaburo Schoppema, uitgever van het Deventer nieuws, gaan gezamenlijk de officiële Deventer 75 jaar bevrijdingskrant maken en uitgeven. In de krant komen o.a. alle festiviteiten te staan rondom de 75 jarige bevrijding. Ook de herdenkingen komen aan de orde. De krant zal huis aan huis in de hele gemeente Deventer verspreid worden op 3 april a.s. Beide partijen werken al veel samen. Zo worden de Deventer op Stelten krant en de Dickenskrant al gemaakt voor het evenementenbureau. Ook het programma boekje van DOS wordt ook dit jaar weer gemaakt door de Deventer uitgever.

Vorig artikelExtinction Rebellion viel om 12 uur voor dood neer op de Brink (video)
Volgend artikelTwaalf Sallandse zorgorganisaties tekenen Regionale Ontwikkelvisie Wlz