BOERHAAR – ‘De Logtenberg’ op de Boerhaar is uitgeroepen tot de nummer 3 van meest populaire trouwlocaties van Overijssel in 2020. Toptrouwlocaties heeft deze prijs uitgereikt op basis van het aantal aanvragen via het landelijke platform toptrouwlocaties.nl. Het is pas het tweede jaar dat het familiebedrijf via dit platform actief is en nu al de 3e plaats, wat een prestatie.

Het familiebedrijf ‘De Logtenberg’ is al tientallen jaren gespecialiseerd in het verzorgen van familiefeesten, jubilea, bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijksfeesten. Door met regelmaat te vernieuwen en de waarden gastvrijheid, kwaliteit en sfeer weet de familie Logtenberg en team zich elke keer weer te onderscheiden. Met name het buiten trouwen en de prachtig aanlegde tuin zijn voor veel bruidsparen doorslaggevend om voor ‘De Logtenberg’ te kiezen.

Bij ‘De Logtenberg’ vier je een huwelijksfeest van begin tot eind. De ceremonie vindt plaats in de net nieuw aangeschafte stretchtent of mocht het weer tegenzitten in de unieke tuinkamer. Toost met prosecco en taart, borrelen met uitgebreid assortiment aan hapjes en snacks, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Naast nieuwe bruidsparen is ‘De Logtenberg’ ook erg populair bij het vieren van een huwelijksjubileum. Denk hierbij aan 12,5 jaar en 25 jaar maar ook zeker de doelgroep van 40, 50, 60 en heel af en toe zelfs 70 jaar getrouwd weet de weg naar de Boerhaar goed te vinden.

Vorig artikelPolitie Deventer: mogelijk verband tussen de 20 autobranden in Deventer
Volgend artikelIJsselloop zet zich in voor opknappen kinderkamers