DEVENTER – Helaas liggen alle voetbalcompetities in Nederland voorlopig stil. Om tóch aan je voetbaltechniek te blijven werken en te laten zien welke voetbalskills jij in huis hebt, daagt Go Ahead Eagles alle jongens en meisjes uit om deel te nemen aan de Eagles Challenge! Slaag jij erin om (een van) de Eagles Challenges goed uit te voeren en een gesigneerde rood-gele Eagles-bal te winnen?

HOE KUN JE DEELNEMEN AAN DE EAGLES CHALLENGE?

  • Elke zaterdag, dinsdag en donderdag plaatst Jip Ellenbroek, trainer van Go Ahead Eagles Onder-13, een filmpje op de Instagram-, Facebook- en Twitter-pagina van Go Ahead Eagles, waarin hij je uitdaagt om een Eagles Challenge aan te gaan.
  • Slaag jij erin om de Eagles Challenge goed uit te voeren én dit met een mobiel vast te leggen? Plaats je filmpje dan op de tijdlijn van je Instagram-pagina, voorzien van de hashtag #EaglesChallenge.
  • Plaats vervolgens een reactie onder het Eagles Challenge-bericht op de Instagram-pagina van Go Ahead Eagles, zodat wij weten dat je de uitdaging bent aangegaan en een filmpje op je tijdlijn hebt geplaatst. Om je filmpje te kunnen bekijken, moet het profiel van je Instagram-pagina wel openbaar zijn!
  • Je kunt je filmpje ook als reactie plaatsen onder het Eagles Challenge-bericht op de Facebook-pagina of Twitter-pagina van Go Ahead Eagles.
  • Elke maandag kiest Jip op basis van alle inzendingen de winnaars van de drie Eagles Challenges die hij in de week daarvoor met je is aangegaan.
  • Wordt jouw filmpje als beste, creatiefste of meeste originele uitvoering van de Eagles Challenge gekozen? Dan ontvang je een rood-gele Eagles-bal, die door de spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles is gesigneerd!
  • Denk aan je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen! Houd tijdens het uitvoeren van de Eagles Challenge minstens anderhalve meter afstand tot andere mensen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen!

De komende periode kun je alle Eagles Challenges en winnende filmpjes hier terugvinden.

Vorig artikelHelp Deventer ondernemers, koop nu hun cadeaubonnen via cadeaubondeventer.nl
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: De ware mens