donderdag, 25 juli 2024

Oud gemeentehuis in Schalkhaar wordt weer zorginstelling

FOTO: Alex Schokker

SCHALKHAAR – Het oude gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminalaan in Schalkhaar wordt vanaf 1 juni weer een zorginstelling. Het voormalige gemeentehuis wordt een zorginstelling voor dementerende ouderen. Dit maakte Lenferink Vastgoed Zwolle bekend.

Zorginstelling Careless Nederland biedt 18 appartementen aan in het monumentale pand aan de Koningin Wilhelminalaan. In het oude gemeentehuis heeft eerder een zorginstelling gezeten, maar deze heeft het toen niet gered, onder meer door te weinig belangstelling.

Voor belangstellenden is er een informatieavond op 30 maart van 19.00 tot 20.00 uur.

Vorig artikelHulp gezocht bij aanleg blotevoetenpad voor de Heihoeve op vrijdag 13 maart
Volgend artikelNieuw parkeervergunningssysteem gemeente Deventer
error: Content is beschermd!!!