COLMSCHATE – Alle winkels in winkelcentrum Colmschate stellen alles in het werk om u in deze roerige tijden veilig te laten winkelen. Er zijn speciale huisregels, er mogen maar een beperkt aantal mensen naar binnen en uiteraard gelden de regels van het afstand bewaren. Ook zorgen alle winkels ervoor dat alles steeds schoon en hygiënisch is, zodat u veilig kunt komen winkelen. Vrijwel alle winkels zijn geopend, dus u bent van harte welkom.

De winkeliers snappen het echter ook als u uw bezoek liever uitstelt. Daarom hebben de gezamenlijke winkeliers 2 bijzondere initiatieven bedacht:

 1. Bezorgservice
  Er zijn natuurlijk al een aantal winkels met een eigen bezorgservice, zoals de supermarkten en enkele vers winkels. Maar vanaf nu kun je ook bijvoorbeeld kleding, je favoriete geurtje, boeken en/of tijdschriften laten bezorgen!
 2. Bezorging is gratis vanaf een besteding vanaf € 12,50. Bezorging vindt plaats in heel Deventer, maar ook in Schalkhaar, Bathmen, Epse en Gorssel. Hoe werkt het?

  – U neemt contact op met de winkel, bijvoorbeeld telefonisch of via social media
  – U bestelt uw product(en)
  – De winkel stuurt u een mobiel betaalverzoek
  – De bestelling wordt binnen 1-2 dagen bezorgd.

 3. Pick-Up-Point
  Bij het Pick-Up-Point hoeft u niet thuis te wachten tot de bezorger langs komt: u bestelt uw product(en) op dezelfde manier zoals hierboven, maar rijdt vervolgens op de afgesproken tijd de auto voor en uw bestelling wordt in de kofferbak van uw auto gelegd. Hoe makkelijk en veilig is dat?

Wilt u zien welke winkels er deelnemen? Bekijk dan de speciale webpagina op www.colmschate.com.

Vorig artikelVirtuele businessclub voor ondernemers in crisistijd: Vraagjenetwerk.nl
Volgend artikelStichting Veteranen Deventer biedt een luisterend oor