DEVENTER – In deze bijzondere tijd waar het coronavirus voor velen van ons het leven bepaalt en hun dagelijkse bezigheden niet door kunnen gaan, zijn wij er ons van bewust dat u wellicht behoefte kan hebben aan een praatje of desgewenst wat hulp in en rond het huis.

De SVD vindt het zeer belangrijk om ook in deze tijden klaar te staan voor de veteranen (uit de gemeente Deventer) en hun gezin. Niet alleen in goede tijden, maar juist ook in tijden dat het er echt toe doet. Tijden waarin de eenzaamheid toe kan slaan en er daardoor juist nu behoefte kan zijn aan kameraadschap en saamhorigheid.

Heeft u behoefte aan een gesprek, hulp in of rondom het huis of in welke vorm dan ook? Neem gerust contact met ons op, dan gaan wij kijken of we u kunnen helpen of bieden u een luisterend oor. Stuurt u een gerust een e-mail naar: info@stichtingveteranendeventer.nl. Er neemt zo spoedig mogelijk iemand van de SVD contact met u op. Wij zijn er voor u! Samen sterk! Blijf gezond en pas op elkaar!

Vorig artikelNieuw: bezorgdienst & Pick Up Point winkelcentrum Colmschate
Volgend artikelPreventieve bestrijding eikenprocessierups in Deventer