DEVENTER – Thiemo Bruning zal met ingang van seizoen 2020-2021 onderdeel zijn van het technisch kader van DHV. Komend seizoen zal hij actief zijn als trainer/coach van MB1, trainer van verschillende (prestatie-)teams en trainer van de 8-tallen.

Thiemo is een echte DHV’er. Hij speelde twaalf seizoenen lang in Heren I, is trainer/coach van zowel verschillende prestatieteams in de jongenslijn als Heren I geweest en heeft bestuurslid functies vervuld op onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Thiemo de komende seizoenen mee wil gaan bouwen aan de jeugdopleiding van DHV. Een jeugdopleiding gericht op individuele en teamontwikkeling en vol van plezier gaan voor een optimale ontwikkeling en prestatie.

Thiemo was de afgelopen twee seizoenen trainer/coach bij HC Zwolle, trainer/coach EHV Dames 1 en districtstrainer bij de KNHB. De laatste twee functies zal hij gaan combineren met het werk op onze vereniging.

Thiemo: ‘Hoewel ik het prima naar mijn zin had bij HC Zwolle de afgelopen twee seizoenen (JB1 en JD1), ga ik nu met veel enthousiasme de uitdaging dichter bij huis aan. Ik kijk er ontzettend naar uit om met oude bekenden en nieuwe gezichten een bijdrage te leveren aan de hockeyontwikkeling van de jeugd van DHV.’ Achter de schermen zijn wij al een behoorlijke tijd heel druk bezig met de invulling van seizoen 2020/2021 en zullen de vorderingen zoveel als mogelijk met iedereen delen. Voor vragen kunnen jullie natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij kijken vol vertrouwen uit naar de samenwerking met Thiemo en wensen hem uiteraard veel plezier en succes op DHV. Wij hopen eenieder zo snel mogelijk gezond en fit weer op de hockeyvelden te zien. Uiteraard staat veiligheid en gezondheid van eenieder hierin voorop.

Vorig artikelDeventer leerkrachten missen hun kinderen op school
Volgend artikelNaviva Kraamzorg in coronatijden