Goed nieuws, het eerste wat Edwin meldt bij binnenkomst. Volgende week maandag gaan wij weer open. Sinds een aantal weken bezorgt Pura Vida aan huis, maar gasten ontvangen is waar we het voor doen. Zowel voor lunch als diner openen wij ons restaurant weer op 1 juni om 13 uur.

Edwin en zijn team zijn hard aan het werk om hun gasten volgens alle nieuwe richtlijnen te kunnen ontvangen. We kunnen rond de 15 tot 20 gasten ontvangen. Ook onze nieuwe kaart is nu nagenoeg klaar, dus houd onze website in de gaten.

Voor nu kun je natuurlijk nog steeds thuis genieten van onze gerechten. Voor het laten bezorgen kan er tot 16 uur op dezelfde dag besteld worden. Voor afhalen tot 19.30 uur. Bel om te bestellen: 0570 597895

Vorig artikelGrotere terrassen en markt samen op de Brink in de binnenstad
Volgend artikelBied mee op gesigneerde wedstrijdshirts van Go Ahead Eagles!