donderdag, 25 juli 2024

Boekhandel Praamstra in de binnenstad gaat overleven

DEVENTER – “De laatste nieuwsbrief die u van ons kreeg dateert alweer van 10 maart, in de Boekenweek,” begint Chrisjan van Marissing, directielid van Boekhandel Praamstra in zijn nieuwe nieuwsbrief.

“U heeft vast de alarmerende verhalen in de pers gezien over de dreigende ondergang van menige boekhandel. Welnu, al is ook onze toekomst ongewis, op basis van onze ervaringen in de afgelopen weken meen ik nu te stellen dat Praamstra dit gaat overleven. Natuurlijk lopen wij omzet mis, maar dat verlies is niet dramatisch,” vertelt het directielid in de nieuwsbrief.

Daarnaast meldt hij dat trouwe klanten duidelijk hebben gemaakt Praamstra niet kwijt willen raken. “Daar zijn wij heel erg blij mee en dat stimuleert ons om te blijven wie we zijn: boekverkopers die hun passie voor boeken met u willen delen in een aantrekkelijke winkel in het hart van de stad.” gaf hij aan. Ook vertelde hij dat lezingen en boekpresentaties daar voorlopig geen onderdeel van uitmaken.

Vorig artikelVeentunnel afgesloten van 25 mei tot 7 augustus 2020
Volgend artikelTuinderij Haverkamp; een uitgebreid biologisch netwerk
error: Content is beschermd!!!