DEVENTER – De Veentunnel is van 25 mei tot 7 augustus afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. In deze periode legt aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Techniek nieuwe riolering aan in de tunnel. Omleidingsroutes via de Amstellaan en Brinkgreverweg worden met borden aangegeven.

Bij veel regen staat de tunnel nu te vaak onder water. Na de tunnel in de Brinkgreverweg en de Stationsstraat worden daarom nu ook werkzaamheden uitgevoerd in de Veentunnel, de langste van de 3. Daarnaast frist de gemeente de tunnel op en wordt de verlichting verbeterd.

Oude Bathmenseweg 3 weken afgesloten
De rioleringen in de Veentunnel en de Oude Bathmenseweg worden op elkaar aangesloten. Daarom is de Oude Bathmenseweg, tussen de Veenweg en de Schipbeekstraat, 3 weken lang afgesloten. Volgens de actuele planning zal dat zijn van 11 juni tot 2 juli. Bewoners van de Rivierenwijk kunnen dan de wijk uit via de Deltalaan en de Diezestraat. Deze 2 straten zullen hierdoor wat drukker zijn in deze periode van 3 weken.

Vorig artikelLandtong Deventer afgesloten in de avond en nacht
Volgend artikelBoekhandel Praamstra in de binnenstad gaat overleven