vrijdag, 19 juli 2024

Landtong Deventer afgesloten in de avond en nacht

FOTO: gemeente Deventer

DEVENTER – De Veiligheidsregio IJsselland heeft besloten dat de Landtong ter hoogte van de spoorbrug in Deventer met ingang van 15 mei niet meer toegankelijk is voor publiek tussen 20.00 uur ‘s avonds en 08.00 uur ’s morgens.

Samenkomsten
De laatste tijd neemt het aantal samenkomsten in strijd met de noodverordening COVID-19 op deze plek toe. Ook wordt er onvoldoende afstand gehouden. Op deze locatie zijn al meerdere boetes uitgedeeld, maar dat had niet het gewenste resultaat.

Borden
De gemeente laat daarom borden plaatsen. Politie en Team Toezicht van de gemeente gaan toezien op het toegangsverbod, het overtreden daarvan levert een boete op van 390 euro. Voor minderjarigen 95 euro.

Vorig artikel#Supportyourlocals: We blijven ze gewoon vers maken, Daily Donuts
Volgend artikelVeentunnel afgesloten van 25 mei tot 7 augustus 2020
error: Content is beschermd!!!