Ze worden iedere dag vers gemaakt door de Amerikaanse eigenaar Eamonn Conlin, en het assortiment verschilt dagelijks. Bij Daily Donut verkopen ze heerlijke donuts in de lekkerste smaken. “We zijn pas sinds 2 december vorig jaar geopend, en toen kwam half maart corona voorbij,” vertelt Eamonn.

Wij zijn wel gewoon open gebleven, maar helaas is het alleen mogelijk om donuts en koffie af te halen. En dat blijven onze gasten gewoon doen. Het zijn niet alleen passanten maar ook bedrijven en instellingen die donuts bij ons kopen en alles wordt vers gemaakt, en we hebben een ruim assortiment. En dan moet je dus nog wel een keer terug komen om de rest te proeven. En geloof ons: dat is geen straf! Daily Donuts is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 t/m 16.30 uur en is gevestigd aan de Lange Bisschopsstraat 5.

Vorig artikelDeventer studenten pimpen studentenhuizen na geste DUWO
Volgend artikelLandtong Deventer afgesloten in de avond en nacht