COLMSCHATE – De Ulebelt – het leukste uitje van Overijssel in 2018 en 2019 – wil haar horeca professionaliseren en uitbesteden. Wij willen hiervoor het gesprek aangaan met professionele horeca-ondernemers om samen mogelijkheden voor een succesvolle exploitatie te verkennen. Het traject van marktconsultatie start nu!

Volgens de directeur van de Ulebelt, Frances Prins, biedt de setting unieke kansen voor een horeca-ondernemer: “Wij hebben tot nu toe een bescheiden voorziening op ons terrein, voor koffie, een tosti en een ijsje, bemand door vrijwilligers. Maar een volwaardige horecaonderneming, dat past bij de Ulebelt en de tijd is er rijp voor.”

De Ulebelt heeft een prachtig terrein van ruim 7 hectare, waar veel te beleven valt. Twee jaar op rij door de ANWB zelfs uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Overijssel! Met een professionele kinderboerderij, een BSO, natuurlijke speelplaatsen, allerlei activiteiten en evenementen en een jaarlijks groeiend bezoekersaantal biedt dit unieke kansen voor een vernieuwend horeca-concept.

De aandacht voor gezond, echt en eerlijk eten, uit de regio, heeft door de coronacrisis een extra impuls gekregen. Dat past helemaal bij de Ulebelt, die al jaren actief is op dat gebied. Ook de producten van de eigen boerderijwinkel kunnen worden ingezet in de horeca. Wat je ziet groeien, ligt even later op je bord.

Voor belangstellenden is er een digitaal informatiepakket op te vragen bij Frances Prins. Bezoek van het terrein is mogelijk op afspraak. Op de website www.ulebelt.nl is meer informatie te vinden over al onze activiteiten.

Vorig artikelSamenwerking Dimence en Vriendendiensten Deventer van start
Volgend artikelBalkonbeweging al goed voor honderd optredens