DEVENTER – Dinsdagavond was er een zeer indrukwekkende bijeenkomst van Deventer ondernemers in de Gasfabriek. Hoe staan de bedrijven er voor en hoe hebben ze de afgelopen Corona periode doorstaan. Veel openheid van bedrijven die het water aan de lippen staat. Ondanks dat dit nog niet echt zichtbaar is voor de buitenwereld.

Ondernemers zoeken een podium om zichzelf weer in de kijker te zetten van de inwoners in Deventer en daarbuiten. Mediaburo Schoppema, uitgever van het Deventer Nieuws en diverse andere kranten in Salland, biedt al bijna 4 maanden een podium voor ondernemers uit Deventer in de krant en in de ochtendshow op Deventer radio 107.3 FM.

Nu is de kracht van reclame de herhaling. Wil jij als ondernemer ook graag een podium in Deventer? App je naam van jezelf en je  bedrijf naar 06-14040298. We bellen jou dan vrijdag 26 juni op in de ochtendshow op Deventer radio en daar kun jij jouw verhaal doen over je winkel.

Vorig artikelHet Deventer Stadsstrand, waar natuur, IJssel en stadsleven samenkomen
Volgend artikelFrancien Nijhuis van Montessorischool De Ontdekking gaat met pensioen