DEVENTER – Nog een kleine drie weken en dan begint het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2020/2021. Vanzelfsprekend is Go Ahead Eagles druk doende met alle voorbereidingen op de competitiestart. Hiervoor hebben we een belangrijke vraag aan al onze seizoenkaarthouders.

De bevindingen van de oefenwedstrijd tegen SC Telstar zijn uitgebreid geëvalueerd. We willen alle bezoekers nogmaals bedanken voor hun medewerking aan alle coronamaatregelen.

Een van de geëvalueerde zaken was de ‘no-show’ op de wedstrijddag, oftewel: supporters met een ticket die de wedstrijd toch niet bezochten. Hiervoor zijn meerdere redenen denkbaar, maar het blijft natuurlijk jammer als er plekken – die door de geldende coronamaatregelen toch al zeer schaars zijn – onbezet blijven. Daarom hebben we voor de eerste thuiswedstrijden in de competitie de volgende vraag aan alle(!) seizoenkaarthouders op publieksvakken:

Wil je aanspraak maken op een ticket voor een van de eerste drie of vier (afhankelijk van hoeveel we er nodig hebben om alle seizoenkaarthouders één keer te kunnen verwelkomen) thuiswedstrijden in de competitie?

Zo ja, dan hoef je niet te antwoorden op deze vraag.

Zo nee, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl met je naam en relatienummer* ovv ‘Afmelding ronde 1’. Deze e-mail sturen kan tot en met zondag 16 augustus aanstaande om 20:00 uur.

Op deze manier voorkomen we dat er plekken leeg blijven tijdens de eerste thuiswedstrijden in de competitie. Maak dus ook vooral mede-seizoenkaarthouders, die onze clubkanalen misschien niet zo nauwgezet volgen als jij, attent op deze vraag.

Je ‘afmelding’ geldt alleen voor de eerste ronde, oftewel het aantal thuiswedstrijden dat we nodig hebben om alle overige seizoenkaarthouders één wedstrijd te laten bezoeken. Na deze eerste ronde wordt de vraag opnieuw gesteld, aangezien er dan sprake kan zijn van een nieuwe (maatregelen)situatie.

De in juli verstuurde vragenlijst komt door bovenstaande te vervallen. Over de nieuwe werkwijze rondom het toekennen van toegangsbewijzen wordt zo spoedig mogelijk nader bericht.

*Je vindt je relatienummer – startend met een 6 of een 9 – in je ticketingaccount en in de bevestigingsmail van de aanschaf van je seizoenkaart.
(Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelParkinson Café Deventer weer open op 9 september
Volgend artikelIn Deventer is energie besparen met je buren een feestje