DEVENTER – Op de Holterweg ter hoogte van het kruispunt ‘De Knoop’ is een vrachtwagen in brand gevlogen. Het betreft een vrachtwagen die wordt gebruikt bij het aanbrengen van markering op de weg. In de vrachtwagen staat een soort ketel waarin het witte kunststof dat op de weg wordt gegoten warm wordt gehouden, zodat dit vloeibaar blijft. In deze ketel is volgens de brandweer een soort ‘vlam in de pan’ ontstaan, waardoor er brand uit brak. Omdat er ook gasflessen in de vrachtwagen staan was er sprake van onploffingsgevaar. De politie zette de Holterweg volledig af.

De brandweer kon op aanwijzing van de chauffeur de gasflessen veiligstellen, waarop verkeer van uit De Scheg richting het centrum weer mocht rijden. Verkeer op de rijbaan van de vrachtwagen kon niet richting Colmschate en werd richting de N348 geleid.

Vorig artikelIedereen kan leren schilderen bij Art Partout
Volgend artikelHet Deventer Nieuws uitgenodigd bij NPO radio 2