DEVENTER – De jaarlijkse paddenstoeldag van IVN Deventer op Nieuw Rande gaat dit jaar niet door. Daarom zullen van 10 t/m 18 oktober op verschillende dagen één of meerdere kleine excursies worden gehouden. De maximum groepsgrootte is 5-6 personen. De mini-excursies duren maximaal 1,5 uur.

De exacte plek waar de mini-excursies heen gaan is nog niet bekend, dat hangt helemaal af van de omstandigheden en zal t.z.t. aan de deelnemers die zich hebben opgegeven kenbaar worden gemaakt. Op sommige dagen zijn er meerdere gidsen aanwezig.

Opgave is verplicht! Als een groep vol is, dan zal geprobeerd worden om in overleg de deelnemers in een andere groep onder te brengen. Vol=vol! Alle coronaregels zijn uiteraard van toepassing. Opgeven bij zwamgroepdeventer@hotmail.com.

Vorig artikelBurgers vragen tijdens luchtalarm aandacht voor klimaatnoodtoestand
Volgend artikelThomas Krol grote winnaar Deventer sportverkiezing