BATHMEN – Wat doe je met je lievelingsbroek waarvan de rits het heeft begeven? Een stofzuiger die het niet meer doet of een Senseo die het laat af weten? Of andere kleine huishoudelijke apparaten met een defect? De oplossing is simpel: niet weggooien maar repareren! Opgave kan voorlopig alleen via email: infopunt@bathmen.nl. I.v.m. de maatregelen vanuit RIVM, slechts 1 artikel p.p. en de richtlijnen in het Cultuurhuus volgen. Binnenlopen is gratis, maar vervangen van materialen worden wel berekend.

Het liefst heeft men dat u van te voren even doorgeeft wat u binnen brengt, zodat men de onderdelen misschien al in huis kan halen. Reparaties kunt u doorgeven van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur bij het Infopunt, telefoon 0570- 540839.

Wanneer: 31 maart van 10.00 uur – 13.00 uur
Waar: Infopunt Bathmen, Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a, 7437 AE Bathmen, tel. 0570-54 08 39.

Vorig artikelColumn Mikal Stet: Zo gezegd, zo gedaan, zo geschreven
Volgend artikelSlaaphof adviseert nachtrust, geen bedden