DEVENTER – Als gevolg van de huidige lockdown zijn ruim 2500 fitnesscentra in Nederland alweer enkele maanden gesloten en een écht perspectief is er nog niet. En dat terwijl fitness (en andere sporten) bewezen belangrijk zijn voor je mentale- en lichamelijke gezondheid. Om die reden pakt Anytime Fitness Deventer uitgebreid uit met buiten sporten.

Met onze buitensportmogelijkheden bieden wij nu sporten op uitgebreide schaal met persoonlijke aandacht. Lockdown of niet, bij Anytime Fitness kan er buitengewoon gesport worden. Stilzitten is geen optie! Veilig en verantwoord sporten in één van onze tenten op ons privé dakterras. Op ons grote sportdakterras staan meerdere tenten. De Outdoor Gym is verdeeld in een Free Weight Zone met diverse krachtapparatuur en een Cardio Zone met cardioapparatuur. Tevens hebben wij een ruim aanbod aan functionele trainingen onder begeleiding van onze motiverende coaches.

Over onze club
Wij, Anytime Fitness Deventer, zijn met onze 2 clubs gevestigd in winkelcentrum de Vijfhoek en winkelcentrum Keizerslanden. Wij bieden buitensport en buitenlessen aan omdat we het belangrijk vinden dat onze leden aan hun gezondheid kunnen werken en we willen laten zien dat we er voor ze zijn. Ook in deze periode!  Wil je lid worden? Laat je informeren door onze trainers en kom er achter wat bij jou past en start gelijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag met een persoonlijke schema en persoonlijke begeleiding.

Meer weten? Neem dan contact op met:
Anytime Fitness Deventer | 0570-200 103
Johan Wagenaarlaan 1, winkelcentrum de Vijfhoek

Vorig artikelStudio’s Van Hetenstraat niet slopen, een petitie van buurtbewoners en huurders
Volgend artikelTrainingen voor nieuwe vrijwilligers Match & Connect