DEVENTER – Met een druk op de knop onder toeziend oog van wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer, opende Jumbo Supermarkten vandaag feestelijk haar elfde hub. Deze thuisbezorglocatie zorgt voor de verdere distributie van bestelde boodschappen via de website jumbo.com of de Jumbo app. Na het picken van de online orders in het e-fulfilmentcenter in Raalte worden de boodschappen via de nieuwe hub in Deventer bij (zakelijke) klanten in centraal Oost-Nederland thuis of op het werk bezorgd. Met de opening van deze nieuwe thuisbezorghub vergroot Jumbo de online bezorgcapaciteit in Overijssel en Gelderland. Zo kunnen nog meer klanten online bediend worden en kiezen uit meer bezorgmomenten.

De nieuwe hub aan de Kluwerweg 6 in Deventer, een nieuwbouwpand met zo’n 1300 m2 vloeroppervlakte, wordt direct ingezet in het bezorggebied van Apeldoorn, Deventer, Twello, Colmschate, Bathmen, Gorssel en Lochem.

Online klanten van Jumbo kunnen bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen vanuit de winkels. Door de opening van de nieuwe hub, kunnen zij nu kiezen uit meer en kortere bezorgslots dan nu nog het geval is bij de winkels.

Grote aanwinst

“Ik ben enorm blij dat Jumbo haar online thuisbezorglocatie in Deventer opent,” geeft wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer aan. “Als bloeiend bedrijf met veel medewerkers is Jumbo een grote aanwinst voor de lokale en regionale arbeidsmarkt. Deventer ligt centraal in Oost-Nederland en is van alle kanten zeer goed bereikbaar.

Vorig artikelVogeleiland is weer kloppend hart van het Rijsterborgerpark
Volgend artikelTwee heel bijzondere optredens komen er aan in Cultuurhuus Braakhekke