DEVENTER – Op zaterdag 23 oktober aanstaande zal Winkelcentrum Boreel weer de trotse thuishaven zijn van een ‘levensecht beeldendecor’: Met maar liefst 24 levensechte beelden is er genoeg te zien voor jong en oud!

Boreel Living Statues
De standbeelden zullen, tussen 12.00 en 16.00 uur, hun act ieder half uur ten tonele brengen met onder meer de Nederlands Kampioen Living Statues ZWERF (en overigens ook nog eens maar liefst de nummer 2 bij de Wereldkampioenschappen!) en niemand minder dan de act ‘Max Verstappen’! Een echte eyecatcher natuurlijk en heerlijk vermaak voor alle bezoekers van de Boreel deze dag!

Komt dat zien, komt dat zien!
Op De Boreel moet je zijn! Niet alleen op 23 oktober, maar alle dagen van de week kun je hier natuurlijk heerlijk en compleet parkeren, shoppen, uit eten gaan en naar de film.

Alles wat je nodig hebt in een winkelcentrum op slechts 5 minuten van het centrum van Deventer!

De voorbijganger ziet een beeld van een oude bushalte op een grote sokkel met daarin een eigenzinnige zwerver en zijn wat sullige zwerversmaatje. Op een gegeven moment zien de twee heren tussen het publiek een knappe vrouw. Dat doet ze besluiten uit hun bushalte te komen. Beide heren proberen de vrouw te versieren. Op dat moment begint het te regenen. Nu volgt er een strijd om het droge plekje op de bank in de bushalte. Hoe sterk is hun vriendschap als eigen belang gaat tellen? Wie wint uiteindelijk de strijd om een droog en prettig onderkomen en het hart van de vrouw? De eigenzinnige zwerver denkt zijn sullige maatje de baas te kunnen zijn. Het ziet er naar uit dat de sullige zwerver het onderspit gaat delven maar soms kan toeval zorgen voor verrassende wendingen!!

Vorig artikelGo Ahead Eagles ‘op herhaling’ tegen Almere City FC in bekertoernooi
Volgend artikelWijkmakelaar brengt Deventenaren in beweging met project ‘lokale verbinder’