DEVENTER – Volgende week zondag staat de IJsselderby tegen PEC Zwolle op de rol. Voor deze wedstrijd waren de beschikbare plekken voor seizoenkaarthouders al snel vergeven. Hierdoor kan een deel van de seizoenkaarthouders de wedstrijd niet bezoeken en net als bij de andere ‘2/3e’-wedstrijden is er geen losse kaartverkoop.

De club ziet dat er door seizoenkaarthouders die wél een ticket konden bemachtigen via Marktplaats kaarten worden aangeboden boven de normale toegangsprijs, of dat de prijs via het bieden boven de normale toegangsprijs uitkomt. Dit is niet alleen zeer betreurenswaardig, maar ook in strijd met de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Gelukkig gaat het nu nog om een relatief laag aantal, maar wij maken onze supporters er alvast preventief op attent dat indien er wordt geconstateerd dat toegangskaarten op deze manier worden doorverkocht, de kaarten geblokkeerd worden en er dus geen toegang tot de wedstrijd mogelijk is.

“Wij begrijpen maar al te goed dat er supporters teleurgesteld zijn dat ze deze wedstrijd niet kunnen bijwonen, maar aanschaf via zwarthandelaren is geen oplossing”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop.

Vorig artikelVerkeerseducatieprogramma ANWB Streetwise bij de Cees Wilkeshuisschool
Volgend artikelAppel- en pereninzameling IESSEL Cider 2021 van start