SCHALKHAAR – SV Schalkhaar en Stichting Sporthal Schalkhaar hebben deze week bij monde van Peter Visser en Moniek Obdeijn (SV Schalkhaar) en Titus Swartjes en Henk Moser (Stichting Sportvoorziening Schalkhaar) een huurovereenkomst ondertekend voor de kantineruimte, keuken, provisieruimte en toiletten van de sporthal aan de Garderegimentsweg 23 te Schalkhaar; dé thuishaven van hun handbaltak.

Met deze overeenkomst zijn de faciliteiten voor de handballers voor komend seizoen gewaarborgd en kan SV Schalkhaar een gezonde exploitatie van beide clubhuizen voeren. De overeenkomst is tot stand gekomen dankzij de bemiddeling van de exploitatie-commissie van SV Schalkhaar, die grondig onderzoek heeft gedaan naar de haalbaarheid van dit huurakkoord.

Vorig artikelMuseum De Waag op drift
Volgend artikelDe langste snoepwand van Nederland staat nu in Deventer!