COLMSCHATE – Op dinsdagavond 12 oktober is er in Gemeenschapshuis De Kuip een workshop stippen. De workshop wordt gegeven door Agnes en José van Stipperz. De zaal van de workshop wordt hiervoor coronaproof ingericht.

Je leert deze avond, op gepaste afstand van elkaar, de basistechnieken van het stippen en aan het eind van de avond ga je met een mooi resultaat naar huis. Natuurlijk bieden ze een helpende hand als het even niet lukt. Maar de ervaring is dat iedereen kan stippen.

De kosten van de workshop zijn € 20,00 per persoon en dat is inclusief materiaal, verf, een kop koffie/thee met wat lekkers en iets lekkers voor bij een drankje (deze is op eigen kosten).

Aanmelden voor deze workshop via de site (www.de-kuip.nl) van De Kuip. De workshop begint om 19 uur en duurt tot uiterlijk 21.45 uur. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.

Vorig artikelDe langste snoepwand van Nederland staat nu in Deventer!
Volgend artikelSteekincident in de binnenstad man loopt gewond door binnenstad