APELDOORN – Street Jump is te vinden in Apeldoorn, waar jong en oud zich kan uitleven op wel tien verschillende stoere trampolinevelden. Spring op de trampolines en jump over obstakels, leef je uit in de Big Airbag, de Jumpcaroussel, het grote Ninja Parcours, enz. enz. Beleef er  tevens de sensatie van de Lasergame en ontsnap aan de waan van de dag. Of ga lekker chillen in onze lounge met free wifi en laat je verwennen in de horeca area.

Elke tweede donderdag van de maand is er Happy Jump Day met forse korting op het tarief.

Street Jump is vanaf 7 jaar. Kom je springen met kinderen jonger dan 7 jaar dan zijn er special Mini-Jump uren in de ochtend. Kijk voor alle informatie op www.streetjumpapeldoorn.nl en ontdek leuke en lekkere arangementen.

Nieuw bij Street Jump is TanTum Freerunning

Freerunnen is sinds kort onderdeel van de Tricks- & Jumplessen bij Street Jump volgens het concept Tantum Freerunning van freerunner en youtuber Rutger Schipper.

De nieuwe lessen zijn elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00 – 19.00 en 19.00 – 20.00 uur. De eerste twee proeflessen zijn gratis. De abonnementhouders krijgen tijdens het regulier jumpen altijd het 2e uur gratis.

Ruim 2000 m2 Jump plezier

Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van o.a. sprongen waarbij een obstakel wordt overwonnen door springen, klimmen of duiken. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat je het beste uit jezelf en uit je lichaam kunt halen.

Is Freerunnen voor jou nog een sprong te ver, kom dan eens kennis maken met Street Jump in Apeldoorn. Leef je uit op de stoere trampolinevelden of verras een ander en bestel online een Street Jump Cadeaubon.

Vorig artikelTijdelijke opvang vluchtelingen Wittenstein
Volgend artikelNieuwe bezoekersvergunning en meer parkeerruimte in avond en nacht