DEVENTER – Vanwege corona blijven alle evenementen wat onzeker. Maar voorlopig werkt de vierdaagse organisatie enthousiast aan de voorbereidingen voor de 76e Avondvierdaagse die gehouden zal worden van 16 mei 2022 tot en met 19 mei 2022.

Bovenal is het van groot belang dat zij over voldoende verkeersregelaars beschikken om de ruim 3500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen.

Voor het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de avondvierdaagse. Ook als U niet alle dagen beschikbaar bent is uw hulp van harte welkom. Een paar uurtjes van uw vrije tijd maakt het voor veel kinderen mogelijk aan een leuke en vooral veilige Avondvierdaagse deel te nemen!

Ook als u ons op een andere manier (route-bepijler, bestuursfunctie etc.) bent u van harte welkom. Heeft u belangstelling neem dan voor 1 maart contact op met Harry Muilerman, telefoon 06 – 53 32 99 60 of via email speeltuindriehoek@concepts.nl.

Graag bij je opgave vermelden:

  • Functie (Verkeersregelaar of anders)
  • Naam / Adres / Postcode / Woonplaats
  • Email adres
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Welke avonden tijdens de avondvierdaagse je beschikbaar bent

Meer informatie is te vinden op onze website www.deventeravond4daagse.jimdo.com