DEVENTER – Wat vliegt de tijd, bijna 1 jaar De Wonderkas! Vorig jaar, 22 mei, opende Mariëlle de deuren van de groenste winkel van Deventer. En wat is het super leuk!

“Ik word rijkelijk beloond met mooie gesprekken, gezellige planten gekkies en klanten met steeds meer groene vingers. Al veel plekken zijn gevuld met groen uit De Wonderkas. Regelmatig krijg ik van een blije klant te horen dat de planten het zo goed doen. Plant advies en informatie over de juiste verzorging geef ik er graag bij”, vertelt Mariëlle.

Heb jij het stekken al ontdekt? En met deze stekset (zie foto) nog leuker om te doen! Zo begon haar stekjes verzameling jaren geleden ook. Hierdoor leer je een plant nog beter kennen en maakt ieder nieuw blad je blij! En daar draait het om met groen in huis.

Omdat De Wonderkas bijna 1 jaar bestaat maakt ze graag iemand blij met deze uitgebreide stekset. Hoe doe je mee? Volg de Wonderkas instagram of facebook account en je leest er alles over. Zaterdag 21 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nieuwe plannen voor een 2e jaar De Wonderkas zijn in de maak. Wat denk je van een workshop ‘Stek je Plant’ ? En kun jij wel wat extra plantadvies gebruiken, laat het Mariëlle weten.

Groen je dag! Tot gauw bij De Wonderkas aan de Nieuwe Markt 14 in Deventer.

Mariëlle | www.dewonderkas.nl | Tel: 06-20077965