DEVENTER – Op donderdag 16 juni signeert de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter haar nieuwe boek ‘Gewetenloos’ bij Boekhandel Broekhuis in de Lange Bischopsstraat 7 te Deventer.

Over ‘Gewetenloos’
Emily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal. Veertig jaar later is de moord op Emily nog altijd niet opgelost. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Dat staat op het punt te veranderen als Andrea Oliver naar de stad komt om een rechter te beschermen die met de dood wordt bedreigd. Andrea heeft namelijk een geheime agenda: ze is vastbesloten gerechtigheid voor Emily te vinden en de waarheid over die noodlottige avond te achterhalen, voordat de moordenaar besluit ook háár het zwijgen op te leggen.

Over Karin Slaughter
Karin Slaughter is auteur van meer dan twintig New York Times-bestsellers. Haar thrillers zijn in 120 landen uitgebracht en wereldwijd zijn er meer dan 40 miljoen exemplaren van verkocht. Pieces of Her (Gespleten) is tot Netflix-serie bewerkt met Toni Collette in de hoofdrol. Slaughter is oprichter van het Save the Libraries project, een non-profitorganisatie die is opgericht om bibliotheken te ondersteunen. Ze is geboren in Georgia en woont in Atlanta.

Waar: Boekhandel Broekhuis Deventer, Lange Bisschopstraat 7
Datum: donderdag 16 juni 2022
Tijd: 13.30 – 15.00 uur