COLMSCHATE – De Summer Vibes Chill Party is hét event in voorbereiding op jouw komende zomervakantie! Kom op zaterdag 9 juli genieten van zomerse muziek, doe (gratis) mee aan de zomerbingo, kom een (alcoholvrije) cocktail scoren of laat jouw kinderen lekker spelen en schatgraven in de zandbak XXL.

Zomerse muziekbingo
Niemand minder dan Rhandy Bishop presenteert deze super bingo live op het grote plein. Maak kans op super fijne, zomerse prijzen door de zomerse liedjes te raden, af te strepen en bingo te halen!

Hoe werkt het?
– Kom een kwartier voor het begin van de bingo naar het grote plein en haal gratis een bingokaart bij de DJ Booth. Per ronde zijn er maximaal 100 bingokaarten beschikbaar, dus op=op!
– Rhandy Bishop draait steeds een ander, heel bekende song. Raad de titel van deze song en streep het af op de bingo-kaart.
– Vooraf heeft Rhandy duidelijk gemaakt of er wordt gestreden voor bijvoorbeeld de bovenste rij, onderste rij of volle kaart.
– Heb je alles afgestreept? Roep dan zo hard als je kan BINGO en als alles klopt win jij de prijs!
Er zijn 3 grote rondes muziekbingo. Deze starten om  12.30 / 13.45 en 14.45 uur.

Carribean Brass Band International
Deze warmbloedige band komt naar Colmschate met 5 percussionisten en 2 prachtige danseressen. Met elkaar zorgen zijn voor een tropische, Caribische sfeer op het winkelcentrum. Deze band speelt sets van 20 minuten, rond 13.30 / 14.30 en 15.30 uur. 

Cocktailbar – Barstories
Kom kijken naar de workshop cocktail maken en geniet zelf ook van een heerlijke, alcoholvrije cocktail die de heren van Barstories ter plekke maken! De tiki bar is super tropisch aangekleed en je vindt deze op het centrale plein.

Zandbak XXL
Ter hoogte van Intertoys vind je een XXL-zandbak. Kinderen kunnen daarin schatgraven naar muntjes, die ze direct kunnen inwisselen voor een ritje in de draaimolen! Zelf kun je lekker neerstrijken in één van de strandstoelen bij de grote zandbak. Voor kinderen zijn nog meer leuke attracties.

Food
Kom lekker eten en proeven van lekkernijen als barbecueworst, saté en speciale tropische lekkernijen!

Vorig artikelBoekpresentatie ‘De Tweede Hemel’ bij Boekhandel Praamstra
Volgend artikelExtra Taalcafés van de Bibliotheek Deventer